Nazorg

Nu begint het in veel opzichten pas! De uitvaart is achter de rug. Een aantal dagen bent u geleefd. De werkelijkheid van alle dag komt weer boven.

Klik hier: INLOGGEN nabestaandenloket

Nog géén account? Vraag er HIER een aan. Geregeld binnen één werkdag.

Praktische zaken bij een overlijden

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen de uitvaart. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat dit vaak veel tijd en energie kost. En dan hebben we het nog niet over de frustratie die alle bureaucratie oproept…

Daarom helpen wij u graag met onze praktische en informatieve ondersteuning.

Onze online Checklist na Overlijden biedt u een overzicht van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van uw eigen situatie wordt de checklist aangepast. Zo ziet u alleen wat voor ú relevant is.

Elke actie wordt voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en (social-media)accounts en een check bij het Centraal Testamentenregister.

Als u zelf deze service aanvraagt kost het €99,-. Wij zien dit niet commercieel, maar als een verlengstuk van onze dienstverlening, het kost u daarom maar éénmalig €65,-.


  • Deel deze pagina