Vooruitvaart

Het lijkt zo onwerkelijk om al over uw eigen uitvaart of die van uw naasten te praten. Toch ervaren veel mensen dit achteraf als een zeer rustgevende gedachte. Het is niet voor niets dat we hier steeds meer aandacht aan besteden.

Bedoeld of onbedoeld praten we er steeds vaker, maar ook makkelijker met elkaar over. Wij gaan nét dat beetje verder met de zogenaamde Vooruitvaart.

Een Vooruitvaart is geen informatief gesprekje over uitvaartwensen maar een meer gedetailleerde inventarisatie van de wensen, inclusief de daarbij behorende kosten.

Hoe gaat dit in z’n werk?

We komen naar u toe en nemen u stap voor stap mee in de totstandkoming van de uitvaart van uzelf of uw naasten.

Ook maken we desgewenst al voorbeelden van te verzorgen drukwerk zoals brieven, kaarten of gedachtenisprentjes. U zou zelfs uw enveloppen al kunnen adresseren!

We praten met u over de invulling van afscheidsbijeenkomsten en brengen u in contact met eventuele betrokken partijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan horeca, uitvaartspreker of bloemist.

Met een gerust gevoel verder…

Met een Vooruitvaart voorkomt u dat er na een overlijden overhaast beslissingen moeten worden genomen. Voor achterblijvers maakt u het gemakkelijker wanneer zij weten dat hierdoor de uitvaartwensen gerespecteerd worden.

Na het overlijden volstaat een telefoontje en wordt alles in gang gezet. Zoals u het wilt en waar u wilt, zoals besproken in uw Vooruitvaart.

Bel ons vrijblijvend voor een afspraak op 0492-780660.


  • Deel deze pagina