Uitvaartcentrum van de Kerkhof

“… voelt als een huiskamer.“

Sinds 2021 heeft Mierlo een multifuntionele en eigentijdse locatie voor het organiseren van een uitvaart, bijeenkomst, rouwbezoek of een samenzijn.

Het nieuwe Uitvaartcentrum van de Kerkhof is gelegen aan Heuvel 4 in Mierlo. Centraal gelegen, direct langs de doorgaande weg van Eindhoven – Geldrop naar Helmond met ruim voldoende parkeerplaats op eigen terrein is het een zeer goed bereikbare en toegankelijke locatie.

_DSC6099.jpg

Ons uitvaartcentrum en bijbehorende dienstverlening blinkt uit in flexibiliteit, toegankelijkheid en volgens onze gasten ook in sfeerbeleving:

“Het is hier gewoon gezellig..!”, “Niet zo kil als in het crematorium, maar voelt als een huiskamer.”

De keuze voor losse meubels maakt dat we op ieder gezelschap kunnen inspelen en allerlei opstellingen kunnen maken in onze royale aula, maar ook in de ontvangstruimte of de familiekamer. Door de flexibele inrichting en koppelbare ruimtes kan alles aangepast worden aan de groepsgrootte en individuele wensen van families. Wil je een huiskamersetting, juist heel frontaal of misschien wel samen in een kring rond de overledene en met zijn of haar favoriete eten en drinken? Het kan allemaal...

Er is een mogelijkheid om afscheid van uw dierbare te nemen in onze twee rouwkamers, ook wel 'rouwbezoek' of 'condoleance'. Wilt u erbij zijn, maar niet kijken bij een overledene? Geen probleem, want dan kunt u gewoon samen met de andere gasten genieten van een kop koffie of thee in de huiselijk foyer.

Gebruik van de locatie is niet gebonden aan een verzekeraar of overkoepelende organisatie. We zijn er voor iedereen en verzorgen regelmatig uitvaarten en rouwbezoeken voor verzekerden bij o.a. Dela, ASR, Monuta, etc.

Bij een uitvaartcentrum anno 2024 kan natuurlijk een goede audiovisuele ondersteuning niet ontbreken. Er is beeld en geluid, maar ook mogelijkheid om een opname in full-HD te maken of een livestream uit te zenden. We hanteren geen limiet en u bepaalt zelf wie toegang heeft tot de livestream door een toegangscode te verstrekken.

Wilt u eens komen kijken, schroom dan niet en kom gerust eens langs. We laten graag zien wat de mogelijkheden zijn.


  • Deel deze pagina